Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

Er is niets gezelliger dan met je vrienden de kroeg in om jouw favoriete sportwedstrijd te kijken. Met een biertje en bittergarnituur erbij, kan het niet beter. Helaas zit dat er nu even niet meer in. Er zijn voorlopig geen sportwedstrijden en we zijn aan huis gebonden. Gelukkig zijn er genoeg manieren om toch een gezellige avond in huis te hebben. Lees hier hoe je jouw kamer inrichten als een minikroeg!  

Een goede zit

Zorg voor een plek waar je goed kunt chillen. Een hoge tafel met krukken is natuurlijk het beste om het op een kroeg te laten lijken, maar dat heeft niet iedereen in huis. Zit je liever op een stoel aan tafel of juist languit op de bank? Waar je ook gaat zitten, als jij het maar relaxt vindt!

Bier en bitterballen inslaan

Belangrijk! Haal je favoriete bier in huis en zet het ruim van tevoren koud. Als je het lekkerder vindt uit een glas, dan fix je nog even snel mooie bierglazen. Scoor ook een zak bitterballen of laat ze bezorgen door de snackbar in de buurt. Wedden dat je gaat genieten?

Maak het donker

Om het kroeggevoel maximaal te creëren, moet je het zo donker mogelijk maken in huis. Regel snel een paar mooie verduisterende overgordijnen of rolgordijnen verduisterend. Deze kun je voor een goede prijs kopen, zijn supermakkelijk te monteren en zorgen voor een goede sfeer. Maak het zo donker mogelijk en zet alleen een paar kleine, niet te felle lampen aan. En scoor van die kaarsen die ze in jouw stamkroeg ook hebben.

(Video)bellen

Naar de kroeg ga je natuurlijk met je vrienden. Als je een groot huis hebt, dan kan je genoeg afstand houden. Maar in een klein huis gaat dat iets moeilijker. Een goede optie is om te bellen of videobellen. Er zijn verschillende apps waarbij je met meerdere mensen in één gesprek kunt. Zo kun je met je vrienden slap ouwehoeren zoals vanouds. Een laatste tip: zet samen met je vrienden dezelfde, (oude) sportwedstrijd aan. Tijdens het (video)bellen kan je dan uitgebreid commentaar leveren en onder het genot van een biertje de wedstrijd nabespreken. Zo is het net een normale zondag.

Share:

administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.