Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

Helaas worden de meeste wedstrijden niet live op de televisie uitgezonden tenzij je gebruik maakt van een betaalzender. Als je toch graag de uitslagen in de gaten wilt houden, dan kan je ze eventueel volgen via teletekst 818. Op NPO 1 worden de wedstrijden live bijgehouden via teletekst 818. Je kan zo live de uitslag in de gaten houden. Als er een team scoort wordt dit direct op de teletekstpagina bijgewerkt. Maar hoe kan je de wedstrijd live volgen via teletekst 818?

Via je televisie

De eenvoudigste manier om teletekst 818 te bereiken is via je eigen televisie. Je gaat hiervoor eerst naar de zender NPO 1. Vervolgens druk je op het teletekst icoon op je afstandsbediening. Je voert nu 818 in en je ziet direct wat de live uitslagen zijn. De pagina wordt elke paar seconden gerefreshed. Je ziet het zo direct als er een doelpunt gescoord is zonder dat je de wedstrijd live hoeft te volgen.

Teletekst 818 online bekijken

Is de televisie op dit moment bezet? Dan kan je natuurlijk ook nog online kijken. Via je telefoon kan je op de website van de NOS de teletekst pagina bereiken. Je kan hier live de pagina zien zonder dat je de televisie hoeft aan te raken. Uiteraard kan je deze pagina ook refreshen mocht er net een doelpunt gemaakt zijn.

Volg de live blog of app

Een andere manier om de wedstrijden live te volgen is via de website van de NOS of de app. Hierin wordt een live blog van de wedstrijd bijgehouden. In de blog word je niet alleen met doelpunten op de hoogte gehouden, maar ook met tekst. Je krijgt zo een goed beeld hoe de wedstrijd verloopt zonder deze echt te zien. Handig als je zelf de wedstrijd niet kan zien of bijwonen. Je blijft zo op de hoogte.

Share:

editor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.