Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

In het buitenland, op vakantie of waar dan ook ter wereld wil je op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Je wilt niets missen over je favoriete club of over de toekomst van je favoriete spelers. Tijdens de zomervakantie vinden bijvoorbeeld een hoop transfers plaats. Het is dan fijn als je op de hoogte gehouden kan worden. Gelukkig kan je het laatste voetbalnieuws volgen via teletekst 801. De teletekstpagina van de NOS post elke keer de laatste nieuwsberichten rondom voetbalnieuws op deze pagina. Je weet zo precies wat er zich afspeelt in de voetbalwereld. Zelfs als je het zelf niet kan bijhouden.

Teletekst pagina via de televisie bereiken

De eenvoudigste manier om het nieuws te volgen via teletekst 801 is via de televisie zelf. Ga hiervoor eerst naar de zender Nederland 1. Op de zender druk je op de teletekst knop op je afstandsbediening. Je voert hier 801 in. Je krijgt nu direct een overzicht van het laatste voetbalnieuws. In eerste instantie zie je alleen de titels van de nieuwste nieuwsberichten. Zie je een artikel die je graag wil lezen? Dan voer je het nummer in dat erachter staat. Je krijgt nu de pagina te lezen met het volledige nieuwbsericht. Zo blijf je op teletekst 801 volledig op de hoogte van het laatste nieuws.

Teletekst via je telefoon

Ben je niet in de gelegenheid om teletekst via je televisie te volgen? Dan kan je via je telefoon de laatste berichten checken. Het is zelfs mogelijk om via de website van de NOS de teletekst pagina te bereiken. Vanaf hier kan je proberen de pagina’s te bekijken. Je kan digitaal de paginanummers invoeren en bekijken. Wil je iets minder omslachtig het laatste voetbalnieuws via je telefoon volgen? Je kan eventueel ook de NOS app op je telefoon installeren en op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws.

Share:

editor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.