Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

Glow in the dark golf kan je op steeds meer plaatsen in Nederland spelen. Het lijkt de midgetgolfbaan die we normaal gesproken gewend zijn langzaam over te nemen. Steeds meer banen worden geopend en de meeste mensen vinden het leuk om hier een balletje te slaan. De redenen waarom dit spel zo leuk is om te spelen hebben we op een rijtje gezet.

Indoor midget golf spelen

Helaas werkt het weer in Nederland lang niet altijd mee. Met als gevolg dat een midgetgolf spelletje flink in het water kan vallen. Dit is helemaal vervelend als je van plan was midgetgolf te spelen met een kinderfeestjes. Gelukkig kan je bij glow in the dark golf altijd indoor spelen. Dit betekent dat je geen last hebt van slecht weer. Je speelt het spelletje namelijk altijd overdekt met spannende blacklight verlichting.

Blacklight verlichting geeft extra dimensie aan het spel

De baan is prachtig vormgegeven en voorzien van blacklight verlichting. Alles wat wit is licht fluoriderend op. Dit zorgt ook voor een soort dimensie aan het spel. Zelfs de ballen lichten op zodat je de bal prima kan volgen over de donkere baan. Je zal merken dat het spel een nieuwe dimensie krijgt. Dit maakt het zo leuk om te spelen en leuker dan het oude midgetgolf dat we allemaal wel kennen. Een leuke tip is om tijdens het golven witte kleding of schoenen aan te trekken. Je zal daardoor zelf ook gaan oplichten.

Bij sommige banen is er zelfs een 3D optie

Er zijn zelfs een aantal glow in the dark banen met 3D optie. Je kan hierbij een 3D bril dragen waardoor het spel een extra uitdaging wordt. Er zijn extra hindernissen aangebracht en de vloeren en decorstukken krijgen nog meer diepte en beleving. Dit zorgt voor een unieke ervaring in tegenstelling tot gewoon een balletje slaan bij midgetgolf.

Share:

editor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.