Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

Wat doe jij het liefst op een warme dag, ga je er op uit of ga je lekker met vrienden in de tuin zitten? In het laatste het geval is een buitenbank een essentieel onderdeel van je tuin. Van een tuinbank heb je heel de dag plezier. In de ochtend kun je lekker in het zonnetje zitten met een kop koffie en de krant. ‘s Middags kun je lekker lunchen of later een drankje drinken met vrienden. Of ‘s avonds de barbecue erbij zetten en heerlijk eten met je vrienden en/of familie. Maar welke tuinbank past het beste bij jou? Je leest het hier!

Boombank

Wil jij graag een tuinbank, maar wil je wel je landelijke uitstraling bewaren? Dan is de boombank een perfecte keuze voor jou. Deze bank wordt uit een boomstam gezaagd. Zo behoud je het mooie landelijke van een boomstam, maar geniet je ook van een heerlijke tuinbank.

Loungebank

Wil jij voornamelijk een bank waar je heerlijk op kunt relaxen. Dan is een loungebank iets voor jou. Naast de bekende lage variant van de loungebank zijn er ook hoge varianten met tafel. Zo kun je ook heerlijk eten aan deze tafel. Op een lounge bank kun je comfortabel zitten, daarnaast kan je ook heerlijk languit liggen op een loungebank. Liever alleen liggen? Neem dan een loungestoel.

Loveseat

Wil je de zwoele zomeravonden met je partner in de tuin doorbrengen? Neem dan een loveseat. Hiermee creëer je een gezellig en romantisch plekje in de tuin. Op zo’n romantische loveseat kruip je lekker tegen elkaar aan onder het genot van een hapje en een drankje.

Parkbank

Ga jij er graag op uit en neem je dan al te graag een pauze op een tuinbankje? Plaats deze dan ook in je eigen tuin. Zo geniet je van hetzelfde bankje als in het park zonder je huis te hoeven verlaten!

Picknickbank

Bezit je al een picknicktafel, maar kom je af en toe zitplekken te kort? Neem dan een picknickbank! Een picknick schuif je makkelijk aan de picknicktafel en creëer je snel en eenvoudig extra zitplekken.

Schommelbank

Liever helemaal tot rust komen? Neem dan een schommelbank! Pak je boek en je drankje erbij en geniet van je tuin terwijl je helemaal tot rust komt van de schommelende beweging. 

Wil je graag een tuinbank? Bedenk dan goed waar je behoefte aan hebt en welke bank hier bij past, zoals een boombank, loungebank, loveseat of een parkbankje. Liever alleen genieten van je tuin? Kies dan een loungestoel voor in je tuin. Welke bank je ook kiest, met een tuinbank geniet jij van je eigen tuin.

Share:

administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.