Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

Max Verstappen heeft al een tijdje een vaste relatie, maar het duurde lang voordat het officieel bekend gemaakt werd. Max wilde waarschijnlijk eerst zeker weten of de relatie stand zou houden. Als coureur is hij natuurlijk veel van huis en dit houdt niet iedere relatie vol. De vriendin van Max Verstappen is de Duitse Dilara Sanlik en sinds september 2018 zijn ze samen. Uiteindelijk heeft Max de relatie officieel bevestigd via Instagram nadat er al een lange tijd hardnekkige geruchten waren. Na de bevestiging bleek dat de twee zelfs al bijna 2 jaar samen waren.

Hoe kent Max Verstappen Dilara Sanlik?

Max Verstappen is goed bevriend met Victoria Swarovski. Ze is inderdaad de erfgename van het bekende juwelenmerk. Victoria Swarovski duikt al jaren met Max Verstappen tijdens feestjes op. Er ging dan ook vrij lang het gerucht dat hij een relatie met Victoria zou hebben. Maar Max had eigenlijk alleen oog voor de beste vriendin van Swarovski namelijk Dilara Sanlik. Ze hebben elkaar ontmoet in de geboorteplaats van Sanlik in München. Sanlik is overigens niet altijd in Duitsland te vinden. Voor haar studie loopt ze stage in Londen waar Max toevallig ook vaak te vinden is vanwege de Red Bull fabriek.

Dilara Sanlik is goed bevriend met de familie Verstappen


Het lijkt erop dat Dilara Sanlik het ook goed met de schoonfamilie kan vinden. Er worden regelmatig foto’s op Instagram gepost met de familie van Max. Z’n zus en moeder hebben ook regelmatig foto’s. Daarnaast plaatste Max Verstappen in de zomer van 2019 foto’s van een reis door Amerika die hij met Sanlik gemaakt zou hebben. Met kerst 2019 werden er ook romantische foto’s voor de kerstboom gemaakt en gepost. De foto’s voor de kerstboom werden bij de familie Verstappen thuis gemaakt. Sanlik bracht de kerst dus door bij haar schoonfamilie en Max Verstappen.


Dilara Sanlik studeert in 2020 af

Het is de bedoeling dar Dilara Sanlik dit jaar afstudeert volgens haar Linkedin pagina. Ze zou een bachelor doen in de wereld van onroerend goed en vastgoed. Na haar studie is ze van plan een steunpilaar voor Max Verstappen te blijven, maar ook om te gaan werken bij een vastgoedbedrijf.  

Share:

editor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.