Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

Een sportkantine inrichten? Lees deze tips

Zo richt je jouw sportkantine in

Wil jij jouw sportkantine inrichten? Het is erg belangrijk een goede kantine inrichting te hebben in jouw sportclub. Hier komt namelijk iedereen samen die betrokken is bij jouw sportvereniging. Het is de plek waar de overwinning gevierd wordt, waar wedstrijden besproken worden of om lekker een drankje te drinken met clubleden. Wij vertellen je in dit artikel waar je op moet letten bij het inrichten van de sportkantine, zodat je een sportkantine creëert waar iedereen zich thuis voelt.

Stem de kantine af op het publiek

Stem de sportkantine af op het publiek. Hiermee doelen we op de sporters, supporters, aspirant-leden en vrijwilligers. Al deze groepen hebben diverse behoeften. Zo wil de ene groep lekker rustig koffie drinken in de kantine en viert de andere groep graag groots hun overwinningen. Welk type publiek jij hebt, is bepalend voor de inrichting van jouw sportkantine. Heb je een rustig publiek, dan is het ook belangrijk om de uitstraling van de sportkantine rustig te houden. Met een wat uitbundiger publiek kun je meer uitpakken.

Zorg voor genoeg loopruimte

Het is altijd van belang om te zorgen voor genoeg loopruimte. Hierdoor kan het publiek en het personeel veilig door de kantine lopen. Ook als er sprake is van brand moeten bezoekers van de sportkantine veilig het gebouw uit kunnen. Zo moet een vluchtweg op zijn minst 0,6 meter breed zijn. Houd dit dan ook in de gaten als je meubels gaat kopen. Aan de hand hiervan kun je passend meubilair samenstellen, waarbij je genoeg ruimte overhoud.

Koop passend meubilair

Jouw sportkantine wil je natuurlijk geheel in stijl inrichten. Ga je voor een meer speelse uitstraling, een stoer geheel, een knusse sportkantine of meer gedistingeerd? Door vooraf een moodboard te maken, kun je bepalen wat de precieze huisstijl van jouw sportkantine gaat worden. Vervolgens kun je starten met de inrichting om jouw sportkantine de ideale uitstraling te geven. Ga bijvoorbeeld voor stoere leren banken gecombineerd met schoolkluisjes waar sporters hun spullen in kunnen bewaren. Je kunt ook vintage meubilair mixen met diverse moderne elementen om een speelse uitstraling te creëren. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om bijpassende accessoires en muurdecoratie. Voor iedere gewenste stijl is er wel passende accessoires te vinden, waarmee je het geheel echt kunt afmaken.

Wij wensen je veel succes met het inrichten van jouw sportkantine.

Share:

administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.