Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Bereikbaar

Heb je net een bedrijf opgericht, of ben je van plan om binnenkort te gaan ondernemen? Dan komt daar veel regelwerk bij kijken. Je moet bijvoorbeeld denken aan de financiële zaken, maar ook een auto is niet onbelangrijk. Zo moet je een comfortabele auto in het bezit hebben om klanten te bezoeken of om op klus te gaan. Wil jij weten welke auto’s populair zijn onder de beginnend ondernemers? Je leest het hieronder.

1. Volkswagen Caddy

Niet te groot, niet te klein: dat is de Volkswagen Caddy. Eigenlijk is dit een allrounder, want je kunt de Volkswagen Caddy voor welke branche dan ook gebruiken. De Caddy zal jou niet in de steek laten, of je nou als zzp’er gaat beginnen als loodgieter of wanneer je een bezorgdienst begint. Wil je ook gezien worden in deze compacte bedrijfswagen? De Caddy financial lease je al vanaf 109 euro per maand.

2. Tesla Model 3

Sinds Tesla het levenslicht heeft gezien op de automarkt, zijn er een boel ondernemers gespot in wagens van dit automerk. Vooral Tesla Model 3 is een geliefde auto onder de beginnend ondernemers. Zo heb je met deze auto een lage bijtelling en je betaalt geen wegenbelasting. Bovendien draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu wanneer je gaat voor volledig elektrisch.

3. Mercedes-Benz Sprinter

De grootste auto van Mercedes-Benz is de Sprinter. Deze wagen is vooral handig wanneer je veel materialen moet vervoeren of wanneer je een bouwbedrijf gaat beginnen. Je kunt ervoor kiezen om deze auto aan te schaffen, maar wanneer je als beginnend ondernemer gaat starten is het wellicht aantrekkelijker om te kiezen voor financial lease. Wanneer je zoekt op ‘auto leasen zakelijk’ vind je er alles over.

4. Volkswagen Polo

Ben je veel op de weg te vinden en leg jij veel kilometers op een dag af? Dan wil je natuurlijk een comfortabele en zuinige auto. De Volkswagen Polo is in dit geval de perfecte wagen. Hiermee kun jij je tussen de smalste straatjes wurmen en op iedere parkeerplek. Bovendien is deze ook voordelig wanneer je ‘m gaat leasen, op basis van bijvoorbeeld financial lease. Met dit leasecontract ben je ook direct economisch eigenaar van de auto zodat jij kunt profiteren van veel fiscale voordelen. Ideaal.

5. Audi A5

Zeg maar hallo tegen het ultieme rijcomfort met de Audi A5. We kunnen bij deze wagen weer vertrouwen op de Duitse kwaliteit en de vele technische snufjes. Deze auto is vooral prettig voor ondernemers die veel van klant naar klant moeten rijden. Ook kun je veel vervoeren in deze auto, want het heeft een laadruimte van maar liefst 465 liter. Naast de binnenkant van de auto is de buitenkant net zo belangrijk, en dat is bij de A5 niet verkeerd. Eigenlijk heeft de A5 alles wat we willen.

Share:

administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.